Wie ben ik

Over mij

Wie ben ik? Tja, waar begin je? Ondernemer, vrouw van Freek, mama van Mats en Mare, maatschappelijk betrokken, perfectionistisch. Er is zoveel te noemen. Laten we het hier verder zakelijk houden. Mijn focus ligt op interne (verander) communicatie. Ook het schrijven is een geliefd onderdeel van mijn werk en zet ik in bij communicatieprojecten als ook contentcreatie (inhoudelijke content en Google vindbaarheid).

Ik heb veel ervaring opgedaan in diverse branches en voor verschillende (internationale) opdrachtgevers gewerkt. De projecten onder mijn leiding varieerden van meerjarige verandertrajecten, het opzetten van Academies tot ontwikkelings- en coachingsimpulsen voor managers en medewerkers, met als doel een directe bijdrage te leveren aan de organisatiedoelstellingen. Sinds 2010 communicatie specialist. Een voorwaarde om dit werk jaren met succes te doen is mijn klant- en marktgerichte benadering.

Wat klanten zeggen

Professioneel, gepassioneerd en vakkundig. Jet staat altijd open om mee te denken, te sparren en voorziet je graag van (ook ongevraagd) advies. Ze vertaalt ideeën door, met de juiste inhoudelijke twist, zet aan tot verbinding en krijgt mensen mee.