Interim

Interim

Het concreet maken van plannen en strategieën en daarin resultaten boeken, dat is wat ik graag doe. Veranderingen binnen organisaties hebben bijna altijd impact op meerdere aspecten in een organisatie. Dat vraagt een brede open blik op al deze factoren (mensen, processen, leiderschap, systemen etc). Als een drone neem ik alles in mij op en bepaal de aanpak voor succes. Samen met jou en je mensen zet ik de volgende stappen vooruit. Ik zorg voor consistentie tussen plannen en uitvoering.

Marketing & Communicatie

Als marketing en communicatie interim professional kun je me inhuren om een specifieke taak of project uit te voeren. Ter overbrugging van een vacature of het bieden van expertise op een bepaald gebied die niet zelf in huis aanwezig is.

 • Interim adviseur: adviseren op het gebied van marketingcommunicatiestrategie, -planning en -uitvoering.
 • Interim manager: verantwoordelijk voor het managen van de communicatieafdeling. Coördineren van communicatieactiviteiten, het team aansturen, zorgen voor samenwerking met andere afdelingen en dragen bij aan de ontwikkeling van de (marketing)communicatiestrategie.
 • Interim verandercommunicatie bij verandertrajecten (op organisatie, team of programmaniveau).

Samenwerken

Ik help je om je marketing & communicatie activiteiten effectief te beheren. Projecten succesvol uit te voeren en de continuïteit van de werkzaamheden te waarborgen, zelfs tijdens periodes van verandering of transitie.

Ik neem een frisse blik, nieuwe ideeën en uitgebreide ervaring in verschillende organisaties en sectoren met me mee. En biedt je waardevolle inzichten en best practices.

 • Madeleine Heijligers

  Jet is een doortastende marketingmanager a.i. met een verfrissende no nonsens mentaliteit. Ze gaat gestructureerd en grondig te werk, houdt de lijnen kort en koppelt adequaat terug. Ook heeft ze suggesties voor het aanpassen en verbeteren van processen en zorgt vervolgens voor de implementatie ervan. Kortom: zeer professioneel en prettig om mee samen te werken.

  Madeleine Heijligers
  Platform C
 • Erwin Metselaar
  Jet is als communicatie-specialist verbonden aan het netwerk van Changemanager.nl. In deze rol levert zij een impactvolle bijdrage aan de verandercommunicatie in onze projecten. Jet is gedreven, betrokken en altijd (flexibel) inzetbaar. Een onmisbare schakel in onze verbinding met de klant!
  Erwin Metselaar
  Eigenaar Changemanager en Auteur Van Weerstand naar Veranderbereidheid
 • Wilco Ketelaar
  Vanuit het adviesbureau Changemanager is Jet als extern communicatie adviseur verbonden aan het programma Toekomst Bestendig Opsporen van de politie eenheid Zeeland West Brabant. Vanuit die rol levert Jet een adviserende bijdrage op de verschillende managementniveaus, van strategie tot operatie, maar levert zij ook zeer bruikbare en communicatieproducten op. In mijn rol als projectleider heb ik Jet het afgelopen jaar leren kennen als een prettige en toegankelijke professional die goed luistert naar de betrokken partijen, de juiste vragen stelt, helder communiceert en proactief haar adviezen en producten koppelt aan de elementaire beginselen van veranderkunde. Hierdoor raakt haar bijdrage de kern van de beweging op een manier die zowel kritisch, verbindend als doortastend is. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen voor dergelijke opdrachten.
  Wilco Ketelaar
  Politie | DRR Zeeland-West-Brabant